Familja 22 Gusht 2015

Cili është filmi që të gjithë duhet ta shohin në familje?

Familja

harry

Cili është filmi që sipas jush të gjithë duhet ta shohin në familje? Cili është fimi që e shihni dhe e rishihni, i dini batutat e tij për mendësh por ju ngjall të njëjtat emocione?

 

Në këtë galeri fotosh mund të shihni momente të filmave që janë vlerësuar si klasikë për tu parë me të gjithë familjen.

 

Historitë e tyre janë ndër më të dashurat dhe më të cituarat nga publiku dhe janë bërë pjesë e memorjes kolektive sepse për arsye të ndryshme, për të rritur e fëmijë janë magjepsëse.

Una-scelta-difficile o su horizontal fixed 1


Top-Gun o su horizontal fixed 1


Mediterraneo su vertical dyn 1I-predatori-dell-arca-perduta o su horizontal fixed 1


Il-Favoloso-mondo-di-Amelie o su horizontal fixed 1


Colazione-da-Tiffany su vertical dyn 1


Forrest-Gump o su horizontal fixed


Grease o su horizontal fixed

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor