Dasmat 8 Gusht 2015

Keni menduar të realizoni foto më të çmendura se këto?

Dasmat

cmrnd

Të kesh fotografi është gjithmonë shumë e rëndësishme në mënyrë që të mund t’u kthehesh kujtimeve dhe t’i kesh ato përgjithmonë.


E aq më tepër kur flasim për dasmën dhe momentet kur vendos të bashkosh jetën me një njeri që do të të shoqërojë në të ardhmen.


Por fotografitë e momentit të prerjes së torteve, hedhjes së buqetës, nënshkrimit të kurorës e të tjera të zakonshme duket se nuk janë kujtime të mjaftueshme për disa njerëz.


Më poshtë ju sjellim disa fotografi që janë cilësuar si më të çuditshmet dhe interesantet nga dasmat.

33385
Nga hedhja e pulave në vend të buqetave e deri te fotografi si dhëndër e nuse me armë në duar do të shihni në këtë koleksion.

22297

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor