Pushime verore 13 Korrik 2015

Destinacionet më të bukura për këtë verë!

Pushime verore

ushpush

Në këto muaj veror, temperatura e ujit dhe ajrit i kalon 20°C. Në mënyrë që dielli të mos bëhet armiku juaj kryesor, mos harroni kremin kundra diellit!


Kush dëshiron të qëndrojë në Shqipëri, natyrisht mund të shkojë në një nga plazhet e panumërta që ndodhen në të gjitë shtrirjen bregdetare të vendit apo të shkojë në vende të mrekullueshme malore si në Theth, Valbonë, etj.


Kush dëshiron të shkojë në Francë, mund të shkojë në Côte d’Azur, ku ndodhen me qindra kilometra plazhe. Kujt nuk i pëlqejnë plazhet e zhurmshme të Kanës apo Nisës, mund të zgjedhin bukuritë e Antibës.


Nëse dëshironi të kaloni pushimet në Itali, mund të shkoni në Napoli apo në Siçili.


Ky i fundit ofron vende të mrekullueshme, vullkane, parqe të bukura dhe sigurisht, ndërtesa baroke.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor