Familja 14 Mars 2015

Këshilla se si të ruani ekuilibrin në mardhënien me familjen

Familja

family
Nëse ju doni të keni performancë të lartë në punë dhe të kini një rritje në karrierën tuaj, shpesh herë ju ndodh të punoni me orare të zgjatura edhe jashtë zyrës, gjë që merr kohë nga shtëpia, familja, miqtë apo të afërmit tuaj. Kjo situatë sigurisht që është e vështirë, por ama jo e papërballueshme.

Në këtë gjendje janë sot shumë femra edhe në vendin tonë, të cilat nuk heqin dot dorë nga puna e tyre, por nuk duan as të lënë pas dore familjen.
Por, cilat janë rregullat e arta për të ruajtur ekuilibrin dhe për të pasur sukses në të dyja këto drejtime kaq të rëndësishme?
1. Akumuloni rreth vetes energji pozitive
2. Kërkoni ndihmë nga të afërmit tuaj
3. Gjeni zgjidhjen e duhur për fëmijët tuaj
4. Organizoni fundjava dhe pushime me familjen tuaj

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor