Familja 5 Gusht 2014

Çfarë tregon buzëqeshja te femrat?

Familja

Nëpërmjet mënyrës se si qeshin, mund të zbulojmë disa anë të karakterit të atyre që kemi përballë. Ja se si...

Nëse një grua, ndërsa është duke qeshur, vë herë pas here gishtin e vogël te buzët, ajo dëshiron të jetë vetë në qendër të vëmendjes…

Në rast se një grua, ndërsa qesh, e hedh kokën pas, ajo është e përzemërt. Por nën ndikimin e ndjenjave dhe të emocioneve, mund të kalojë shpejt në veprime impulsive dhe s’para e dëgjon zërin e arsyes.

Kur një grua teksa qesh, rrudh hundën, kjo tregon se është tekanjoze dhe se humori i saj mund të ndryshojë nga çasti në çast.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor