Familja 19 Korrik 2014

10 pyetjet që mund t’i bëni të moshuarve

Familja

Inkurajoni të dashurit tuaj për një bashkëveprim më të madh ndërmjet brezave në një familje, niseni duke shkuar për pushime së bashku dhe duke u bërë këto 10 pyetje.

Për çfarë jeni më krenarë në jetën tuaj?

Kush është personi që ka ndikimin më të madh tek ju?

Çfarë do të kishit dashur të dinit për prindërit tuaj?

Keni humbur ndonjë dashuri të madhe në jetën tuaj?

Çfarë keni dashur të më thoni dhe nuk keni gjetur asnjëherë rastin?

Cila ka qenë moda e kohës kur ishit e re?

Në cilat situata të pëlqej ose e kundërta?

Cili është momenti më i lumtur i jetës tuaj?

Si do të dëshironit të mbaheshit mend?

Cilat ngjarje botërore kanë pasur ndikimin më të thellë tek ju?

Mos i pyesni thjesht për të kaluar kohën por jeni të vëmendshëm për eksperiencën e tyre.

Madje edhe mund t’i regjistroni për të pasur një kujtim të bukur.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor