Astroliving 11 Shtator 2022

​S’mund t’ua hedhë askush, këto janë 5 shenjat me intuitën më të fortë

Astroliving

Intuita na lejon të kalojmë me sukses situata jetësore kur gjykimi racional është i pamjaftueshëm ose i pafuqishëm. Përveç kësaj, falë intuitës, ne mund të shohim gjëra që njerëzit e tjerë zakonisht nuk i vënë re. Intuita lidhet me jetën shpirtërore të një personi dhe zërin brenda nesh që na udhëheq në drejtimin e duhur, por shumë e injorojnë atë. Janë pesë shenja të zodiakut, aftësitë intuitive të të cilave janë më të zhvilluara se të tjerat:

Gaforrja

Edhe nëse përfaqësuesit e kësaj shenje nuk e kuptojnë se si të veprojnë, ata gjithmonë mund të mbështeten në intuitën e tyre, e cila do t’u tregojë se çfarë është e drejtë dhe çfarë jo. Personat e kësaj shenje mund të kontrollojnë ndjenjat e tyre me ndihmën e intuitës.

Peshqit

Njerëzit e lindur nën shenjën e peshqve mund të notojnë në sipërfaqe edhe kur janë në rrezik të madh. Ata bëjnë miq shumë lehtë dhe aftësitë e tyre intuitive i lejojnë të lexojnë qëllimet edhe të individëve më të fshehtë. Gjithashtu, ata përpiqen të shmangin ata njerëz me të cilët komunikimi u sjell siklet. Ata pëlqejnë të jetojnë jetët e tyre të rehatshme që janë plotësisht të mbrojtura nga problemet e botës së jashtme dhe përpiqen të mbrohen nga çdo negativitet dhe njerëzit që e shfaqin atë.

Akrepi

Personat e lindur në këtë shenjë sundohen nga Plutoni dhe kanë dhuntinë e shikimit përmes errësirës, gjë që habit shumë njerëz rreth tyre. Ata nuk mund të gënjehen sepse e ndjejnë një gënjeshtër lehtësisht dhe shpejt, pavarësisht nga të gjitha përpjekjet e njerëzve të tjerë për ta fshehur atë. Ata gjithmonë do ta zbulojnë të vërtetën dhe është thjesht e pamundur t’i mashtrosh.

Ujori

Përfaqësuesit e kësaj shenje kanë një lidhje të pabesueshme dhe të pashpjegueshme me Universin, për shkak të së cilës ata karakterizohen nga një ndjeshmëri e veçantë. Përveç kësaj, ata kanë nivelin më të lartë të intuitës, madje edhe në gjendje zemërimi, kur marrin vendime shumë impulsive, zgjedhja e tyre rezulton shumë e saktë dhe në kohë.

Binjakët

Intuita e tyre gjithmonë thotë saktësisht atë që duhet të thonë për të bindur personin tjetër. Ata karakterizohen nga aftësia për të parashikuar fjalët e bashkëbiseduesit dhe për të përfunduar fjalitë e njerëzve të tjerë. Intuita e zhvilluar e binjakëve i  ndihmon ata të zgjedhin modelin e duhur të sjelljes në çdo situatë në të cilën gjenden.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor