Astroliving 30 Korrik 2022

Shenjat e zodiakut që lënë ‘kokën’ pas babait të tyre!

Astroliving

Disa njerëz kanë një lidhje të pashpjegueshme me baballarët e tyre që është më e thellë se shumica. Marrëdhënia e tyre me baballarët mund të ndikojë në shumë nga vendimet e tyre kryesore të jetës. Ndoshta nuk e dinit por kjo lidhet edhe me shenjat e zodiakut, pasi ka nga ato që janë thellësisht më të afruara me baballarët:

Shigjetari

Si një individ i ri shumë i motivuar, një Shigjetar shikon përreth tij për të gjetur mentorin e duhur herët në jetë. Shumicën e rasteve, Shigjetari përfundon duke kërkuar nga babai për t’u udhëhequr, por lidhja që krijojnë me baballarët e tyre është shumë më e thellë se çdo djalë apo vajzë tjetër. Kjo lidhje baba-bijë do të dukej shumë e veçantë, sepse ata insistojnë të bëjnë gjithçka së bashku. Bashkëshorti i Shigjetari do të duhej t’i bënte përshtypje babait për të dalë me vajzën.

Peshorja

Peshorja zakonisht e qetë dhe e mbledhur  mbështetet te babai shumë kohë pasi moshatarët janë rritur dhe janë bërë të pavarur. Gjatë gjithë moshës së mesme dhe deri në të dyzetat e tyre, babai i tyre është kampioni dhe mbështetësi i tyre më i fortë, i cili përfshihet në çdo vendim të rëndësishëm jetësor. Ndoshta kjo është arsyeja pse humbja e një babai ndikon thellësisht një Peshore më vonë në jetë dhe ata pothuajse kurrë nuk e kapërcejnë plotësisht humbjen.

Ujori

Si një shenjë e ajrit, Ujori nuk është shumë i ndjeshëm dhe as shumë i lidhur ngushtë me njerëzit e dashur,. Por baballarët kanë një vend të veçantë në zemrat e ujorëve. Megjithatë, shumë herë kjo shenjë e zodiakut priret të ketë një marrëdhënie të tendosur me babanë . Kjo është pjesërisht arsyeja pse kjo shenjë e ajrit priret të jetë e paaftë emocionalisht dhe ka probleme me angazhimin sa herë që e gjen veten në një lidhje serioze që po shkon drejt martesës.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor