Tendencat e fundit te modes 25 Korrik 2022

Këto janë rrobat e banjës që ju duhen patjetër nëse doni të mbuloni këtë "defekt" të trupit

Tendencat e fundit te modes

Rrobat e banjës njëpjesëshe ndonjëherë krijojnë një iluzion të gabuar, duke e bërë siluetën tuaj të duket më e shkurtër. Mirëpo, meqenëse rrobat e banjës njëpjesëshe këtë verë janë bërë një trend absolut, edhe vajzat shtatshkurtra mund të mbajnë modele të tilla.

Gjithë çelësi qëndron në gjetjen e modelit të përshtatshëm për ju. Aktorja Eva Longoria është 1,53 m e gjatë dhe figurën e vet e ka çuar në përsosmëri pasi që ka lindur djalin Santiago.

Të prera thellë, këto rroba banje njëpjesëshe zgjasin këmbët dhe tregojnë pjesën e vitheve, ndërsa pjesa e sipërme e mbyllur vizualisht, zgjat pjesën e sipërme të trupit.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor