Dasmat 24 Maj 2014

Nusja pasurohet ditën e dasmës

Dasmat

Dhëndëri i solli familjes së nuses si dhuratë për martese verë, sende shtëpiake si dhe të holla me një shumë prej 1.5 milionë dollarë

Në Kinë dhëndri i bën shumë dhurata nuses gjatë ditëve të martesës por në provincën Zhejiang një dasmë tërhoqi vëmendjen pasi 18 të dërguarit e dhëndrit mbanin mbi supe dhuratat e dasmës, midis të cilave kishte edhe shporta me pako parash, ndërkohë që pas tyre vinte një varg prej 10 makinash luksoze. 

Dhëndëri i solli familjes së nuses si dhuratë për martese verë, sende shtëpiake si dhe të holla me një shumë prej 1.5 milionë dollarë (pesha e të cilave arrinte 102 kg).

Edhe nusja nuk ngelet pas ama pasi për pajën e saj bleu 10 makina "Maserati", "Mercedes" etj.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor