Dasmat 6 Maj 2014

Keni dëgjuar ndonjëherë për dasmë në varreza?

Dasmat

Shumë e habitshme por e vërtetë. Çifti Randy Kjarland dhe Diane Waller janë martuar përpara varrezave ku janë varrosur prindërit e tyre.

Në këtë ceremoni ishin të pranishëm 60 njerëz. Sipas tyre ky është një akt respekti ndaj prindërve dhe se ata në një mënyrë ose një tjetër duhej të ishin të pranishëm. 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor