Showbiz 22 Janar 2022

Është sezoni i tyre, njihuni me Ujorët e showbiz-it shqiptar

Showbiz

Të gjithë mund të njohim ndonjë Ujor, por disa nga artistët, sportistët dhe aktorët më të famshëm festojnë ditëlindjet këtë sezon. Sezoni i Ujorit fillon më 20 janar dhe zgjat deri më 18 shkurt. Pavarësisht pjesës "aqua", Ujori është shenja e fundit e ajrit, pas Binjakëve dhe Peshores. Ujorët janë njerëz me shpirt të lirë dhe shumë të pavarur. Një nga tiparet e tyre të shumta të personalitetit është të qenit udhëheqës të lindur dhe gjithashtu t'u përmbahen kufijve të tyre.

Ujorët gjithashtu kanë pikat e forta të të qenit krijues, realist, të zgjuar dhe inteligjentë. Ata shpesh konsiderohen si më “të vetmuarit” - jo me qëllim, por, ata preferojnë t'i bëjnë gjërat në mënyrën e tyre.

Ndaj, më poshtë po ju listojmë disa personazhe të njohur shaiptarë, të shenjës së Ujorit, ku me siguri do të gjeni disa nga karakteristikat e përmendura: Elvana Gjata, Çiljeta, Lyrical Son, Orinda Huta, Almeda Abazi, Floriana Garo. Burimi/News31

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor