Tendencat e fundit te modes 28 Dhjetor 2021

Këpucët dhe sandalet që do të shihni kudo në dimrin dhe në verën e vitit 2022

Tendencat e fundit te modes

Disa prej jush mund ta kenë parë që në fundin e vitit 2021, se si këpucët me platformë janë rikthyer në modë. Personazhe të njohur dhe markat më të mira i kanë bërë pjesë të sfilatave të tyre.

Ky trend që sapo ka ardhur nuk ka ndërmend të largohet. Edhe në verë të vitit që do të vijë do të shohim sandalet me platformë:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor