Dasmat 24 Prill 2014

Fjalë të urta për dashurinë

Dasmat

Dashuria është faktori kryesor për lumturinë e një çifti dhe që i çon ata drejt altarit. Shumë lavde i janë thurur asaj ndër shekuj. Më poshtë po ju njohim me fjalë popullore që vendet dhe personalitete të ndryshëm kanë për dashurinë.

Jeta pa dashuri është si viti pa pranverë. Korea

Dashuria është e verbër, por shihet prej së largu. Azerbajxhan

Ishte e bukur si gruaja e huaj. Uajldi

Bukuria është burimi i të gjitha dashurive dhe fatkeqësive të mëdha. Shekspiri

Njeriu ka shumë dashuri të mëdha e të vogla në jetë, por ka vetëm një dashuri të parë Hygo. 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor