Astroliving 29 Nëntor 2021

Pritet një super javë për këto 3 shenja të horoskopit

Astroliving

Demi

(20 prill - 20 maj)

Gjithmonë jeni luhatur mes të menduarit se i keni të gjitha dhe  se nuk keni asgjë. Kjo ka ndodhur për një kohë shumë të gjatë. E vërteta është, ndonjëherë ju mendoni se jeni gjëja më e mirë që i ka ndodhur ndonjëherë njerëzimit, dhe në raste të tjera, thjesht nuk besoni fare në veten tuaj.

Kjo javë mund t'ju japë disa njohuri se si mund t'i balanconi këto emocione tuajat që kundërshtojnë njëra tjerën. Ajo që do të shihni këtë javë është se sa i vlerësuar dhe I dashur jeni.

Shigjetari

(22 nëntor - 21 dhjetor)

Ajo që e bën këtë javë shumë premtuese për ju, është se ju keni kuptuar se e vetmja mënyrë që mund të jetoni në paqe është nëse u tregoni atyre që ju rrethojnë atë që dëshironi.

Pra, duke iu përmbajtur planit tuaj, ju mund të gjeni paqen që ju nevojitet. Ky është sezoni i kthimit diellor dhe i ditëlindjes tuaj, dhe të gjithë do të duan t’ju  bëjnë të lumtur.

Bricjapi

(22 dhjetor - 19 janar)

Kjo javë ka të bëjë me biznesin dhe detyrimet, dhe ajo që e bën kaq të mrekullueshme është se në këtë rrugë do t’ju mbështes plotësisht partneri dhe familja juaj.

Kjo javë ju lejon të reflektoni se sa me fat jeni në dashuri. Jo të gjithë e gjejnë këtë lloj mbështetjeje të patrembur te një partner, megjithatë ju e keni, Bricjap. Është vërtet një javë e mirë për ju.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor