Tendencat e fundit te modes 25 Nëntor 2021

Ngjyrat e ndezura që duhet të jenë pjesë e gardërobës tuaj dimërore me patjetër

Tendencat e fundit te modes

Pink, blu, portokalli, e kuqe, lejla, jeshile: si t'i vishni ato në dimrin e këtij viti? Shumë e thjeshtë mund t’i hidhni një sy kombinimeve më poshtë.

Nëse keni në gardërobën tuaj për veshjet e dimrit vetëm të zezë, bezhë dhe gri, po bëni një gabim! Gardëroba e stinës së ftohtë shpesh për disa femra përmblidhet në këto tre ngjyra. Sidoqoftë, Vjeshtë Dimri 2021/2022 është i gjithi me veshje të ndezura. Mos u trembni nga ngjyrat por vishini ato në përditshmëri.

E kuqja dhe ngjyrat e tokës:

E verdhë dhe lejla:

Blu dhe pink:

Miksim i tonaliteteve të ftohta:

Jeshile dhe blu:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor