Femijet 3 Nëntor 2021

20 emrat e fëmijëve më të pëlqyer në vitin 2021; Nëse jeni në kërkim të një emri këtu mund të jetë zgjedhja juaj

Femijet

Të zgjedhësh një emër për fëmijën që të jetë dhe i veçantë por edhe i padëgjuar është pak e  vështirë ditët e sotme. Shpesh personat zgjedhin një emër që lidhet me vendin e tyre por disa të tjerë pëlqejnë dhe emrat e huaj. Më poshtë keni disa nga emrat më të pëlqyer për vitin 2021(jo shqiptarë)

Vajza:
1 Olivia

2 Amelia

3 Isla

4 Ava

5 Mia

6 Ivy

7 Lily

8 Isabella

9 Rosie

10 Sophia

Djem: 


1 Oliver
2 George
3 Arthur
4 Noah
5 Muhammad
6 Leo
7 Oscar
8 Harry
9 Archie
10 Jack

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor