Tendencat e fundit te modes 20 Tetor 2021

Sivjet do të veshim pallto-fustane (siç bën Kate Middleton)

Tendencat e fundit te modes

Sipas protokollit të pallatit mbretëror britanik, heqja e palltos në publik konsiderohet si një gjest i pahijshëm.  Dhe Kate në bashkëpunim me shtëpitë e modës me të cilat punon, ka gjetur një mënyrë për të qenë perfekte në çdo situatë, duke u shfaqur me stil, por edhe duke u mbrojtur nga temperaturat e ulëta.

Shpesh silueta e këtyre veshjeve është e ngushtë në bel dhe zgjatur, duke u shpalosur si modele të thjeshta, por pikërisht në këtë linjë qëndron eleganca sartoriale.

Dhe modelet e krijuara nga Catherine Walker, Alexander McQueen, Sarah Burton, kanë frymëzuar edhe stilistët e tjerë për ta sjellë këtë qasje të silit të dukeshës Middleton edhe në përditëshmërinë tonë.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor