Femijet 12 Tetor 2021

Nëse po mendoni për emrin e vajzës ose djalit, më poshtë keni 20 opsione...

Femijet

Pritjes suaj të ëmbël i erdhi fundi dhe ende nuk e keni vendosur emrin e tij/saj? Living ka përgatitur disa nga emrat më të bukur dhe të veçantë për vitin 2021. Hidhini një sy:

Për vajza


1.      Olivia

2.     Emma

3.     Ava

4.     Charlotte

5.     Sophia

6.     Amelia

7.     Isabella

8.    Mia

9.     Evelyn

10.Harper

Për djem:


1.      Liam

2.     Noah

3.     Oliver

4.     Elijah

5.     William

6.     James

7.     Benjamin

8.    Lucas

9.     Henry

10. Alexander

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor