Dasmat 25 Prill 2014

Çfarë ndodh në natën e parë të martesës?

Dasmat

Në fakt asgjë…thjesht gjumë. Ky është rezultati i një studimi të kryer me 2 mijë çifte ku 52% e tyre nuk kishin kryer marrëdhënie natën e parë të martesës.

Ja disa nga arsyet kryesore pse natën e parë të martesës çifte flenë gjumë;

  • Të sapomartuarit kanë debatuar para se të përfundonte dasma (9%) 
  • Dhëndri është i dehur (24%)
  • Nusja ishte e dehur (13%)
  • Nusja ishte dhe e lodhur dhe fjeti gjumë (16%)
  • Dhëndri ishte i lodhur fjeti gjumë (4%)
  • Çifti duhej të shkonte në muajin e mjaltit (9%)

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor