Tendencat e fundit te modes 8 Tetor 2021

Nga java e modës në Paris, Londër dhe NY, këto janë 3 trendet më të bukura

Tendencat e fundit te modes

Sfilatat në pasarelat e Parisit Londrës dhe NY kanë sjellë risi nga më të ndryshmet. Por, sipas ekspertëve 3 janë ato më të spikaturat të cilat janë “përqafuar” dhe nga influencerat ose “Street style”. Jan ëpikërisht këto të fundit që sjellin dhe modën e fundit:

Bluzat e prera: Ky trend po vazhdon që nga vera. Versioni i motit të ftohtë përmban prerje më të vogla, shpesh të përqendruara në qafë dhe bust.

Pantallonat me printe: Pikat, shiritat e zebrës, lulet e Haëait, modelet abstrakte dhe madje edhe pullat e lopëve janë të gjitha opsione të shkëlqyera për pantallonat të cilat kanë dalë në modë gjatë javëve të kaluara.

Ngjyra blu pastel: Një nga trendet e pakta të ngjyrave të spikatura këtë muaj ishte blu pastel. Disa i kombinuan ato me nuanca të tjera të zbehta, ndërsa disa zgjodhën më shumë kontrast midis ngjyrave.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor