Keshilla bukurie 25 Shtator 2021

Këtë vjeshtë dhe dimër është koha e ngjyrave; Modelet më të bukura për lyerjen e syve janë këto

Keshilla bukurie

Asgjë nuk flet si pamja dhe, veçanërisht në këtë moment, nuk kemi armë më të mirë për të shprehur të gjithë krijimtarinë onë se sa me make-up. Falë maskave, në fakt, janë sytë ato që kanë rradhën ëpr të shprehur emocionet tona por edhe tendencat e fundit të modës. Buzëkuqi ka kalua rnë plan të dyte.

Më poshte njihuni me tendencat e fundit të vjeshtës dhe dimrit 2021:

1-Color Block

2-glitter

3-shimmer

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor