Showbiz 18 Shtator 2021

Për pak nuk e njohëm; Grida Duma ndryshon ngjyrën dhe modelin e flokëve...

Showbiz

Një nga gratë më të bukura dhe inteligjente të politikësh Shqiptare, Grida Duma, kujdeset shumë për pamjen e saj dhe gjithashtu bën ndryshime herë pas here.

Nga flokët e gjata me onde Grida ka zgjedhur për këtë fillim shtatori modelin “Bob”. Një prerje mesatare e cila për vitin 2021 është në modë dhe e kemi parë në shumë personazhe të huaj dhe shqiptarë. Ajo gjithashtu ka ndryshuar dhe ngjyrën e flokëve.

Sido që të jetë, Grida duket gjithnjë modern dhe shumë e bukur!

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor