Aktualitet 17 Shtator 2021

Defekti i rëndë lë pa ujë gjysmën e Tiranës, këto zona do të kenë kufizime këtë fundjavë

Aktualitet

Ujësjellës-Kanalizime Tiranë njofton qytetarët se për shkak të një defekti të ndodhur, gjatë orëve të natës, në linjën e trasmetimit të “Burimit të Shën Mërisë”, gjatë fundjavës do të ketë çrregullime në furnizimin me ujë, deri në riparimin e avarisë.

Ekipet e UKT-së po punojnë prej mëngjesit të sotëm për riparimin e defektitZonat e prekura janë: – Farkë, Sauk i ri, Sauk i vjetër, Mjull Bathore, Fshati Dajt, Liqeni i thatë, Rezidenca Kodra e Diellit, Komuna e Parisit, Rruga Elbasanit (pjesërisht), Ali Demi (pjesërisht) dhe Rruga “Pasho Hysa”.

Ujësjellës-Kanalizime Tiranë kërkon mirëkuptimin e qytetarëve dhe dëshiron t’i sigurojë ata se aktualisht, ekipet tona po punojnë me përkushtimin maksimal për zgjidhjen sa më shpejt të problematikës dhe rikthimin normal të furnizimit me ujë të pijshëm.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor