Showbiz 17 Shtator 2021

Edhe pas 2 muajsh aty është barku, Orinda nuk nguron të tregojë trupin e saj pas lindjes

Showbiz

Moderatorja Orinda Huta është një nga personazhet e njohur, e pasionuar pas sportit dhe kujdesit për trupin. Ajo ka ndarë shpesh aktivitetin e saj sportiv me ndjekësit dhe gjithashtu mënyrën e shëndetshme të të ushqyerit.

Gjatë shtatzënisë ajo ka mbajtur një regjim duke u konsultuar me një dietologe dhe gjithashtu tha se kishte shtuar vetëm 10 kg.

Orinda ndryshe nga personazhe të tjerë publik të cilët janë kthyer në qendër të vëmendjes për një trup post shtatzënie i cili është kthyer shumë shpejt në formë, ka treguar sot se ende i ka mbetur pak bark edhe pse ajo ka patur kujdesin maksimal.

Hidhini një sy videos së mëposhtme:

Kthimi në formë pas shtatzënisë është i ndryshëm për të gjithë. Ndaj duhet të kuptojmë që është normale që të gjithë kërkojnë kohën e tyre për tu rikthyer si më parë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor