Astroliving 17 Shtator 2021

Duan apo nuk duan, jetojnë gjithnjë në të shkuarën; Këto shenja të horoskopit janë më nostalgjiket

Astroliving

Gaforrja

Këta njerëz të butë mendojnë vazhdimisht për kujtimet, veçanërisht kujtimet e tyre të fëmijërisë. Ata dominohen nga hëna, e cila shpesh i shtyn të mendojnë për kujtimet në familjen e tyre. Gaforret mbajnë mend gjithçka (duan apo nuk duan) dhe si një shenjë që është vazhdimisht në kërkim të sigurisë emocionale, ata mbajnë kujtimet për të ushqyer këtë dëshirë.

Akrepi

Akrepët shpesh janë të mbërthyer emocionalisht në të kaluarën. Sidoqoftë, ata shpesh nuk e ndajnë atë me të tjerët. Atyre u pëlqen të mbajnë kartat e tyre të mbyllura, kështu që ju mund të shihni vetëm guaskën e tyre të fortë të jashtme.  Ata ndiejnë gjithçka shumë thellë, kështu që shpesh kanë një marrëdhënie dashuri-urrejtje me nostalgji.

Peshqit

Peshqit janë ëndërrimtarët e horoskopit, kështu që ka shumë kuptim të jenë njerëz nostalgjikë. Ata gjejnë ngushëllim në imagjinatën e tyre ose në kujtimet nga e kaluara e tyre, si një mënyrë për të shpëtuar nga realiteti i ashpër. Ata shpesh e çojnë nostalgjinë në një nivel krejt tjetër dhe janë profesionistë në krijimin e fantazive në mendjen e tyre që janë shumë më të mira se vetë kujtesa

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor