Kujdesi per fytyren 30 Gusht 2021

Hiqni qafe “mjekrën e dyfishtë” me këtë mënyrë që mund ta bëni menjëherë në shtëpinë tuaj; efekti është i shpejtë

Kujdesi per fytyren

Një nga “problematikat” më të zakonshme fizike për të cilat njerëzit ndjehen të vetëdijshëm dhe të bezdisur, është mjekra e dyfishtë . Shumë njerëz as nuk e dinë se nga vjen dhe pse e kanë, gjë që mund ta bëjë edhe më sfiduese për t'u shmangur. Sipas Heathline, një mjekër e dyfishtë - e njohur edhe si yndyrë nën -organike - ndodh kur një shtresë yndyre formohet nën mjekër, duke dhënë iluzionin e të pasurit më shumë se një mjekër. Ndërsa mjekrat e dyfishta shpesh lidhen me shtimin në peshë, ky nuk është gjithmonë rasti dhe ju mund të keni një mjekër të dyfishtë edhe nëse nuk jeni mbipeshë. Shumë njerëz gjithashtu përjetojnë një mjekër të dyfishtë thjesht për shkak të gjenetikës ose lëkurës elastike. Por nëse nuk ndiheni të sigurt për këtë, mos u shqetësoni , nuk jeni vetëm. Ka mundësi të ndryshme për të hequr qafe këtë yndyrë të tepërt, të tilla si stërvitja, ushqimi i shëndetshëm, apo edhe operacionet dhe ngritjet e fytyrës, siç rezulton, mund të ketë një mënyrë shumë më të lehtë për të humbur atë mjekër të dyfishtë.

Nëse përdorni TikTok, atëherë me siguri keni parë shumë njerëz që flasin për nocionin e masazhit limfatik dhe se si ata pretendojnë se u ka transformuar totalisht fytyrat dhe u ka dhënë atyre një fytyrë të tërhequr.

Masazhi limfatik,  është një formë e masazhit të butë që ndihmon në lëvizjen e lëngjeve limfatike nëpër trup, të cilat në fund të fundit ndihmojnë në largimin e mbeturinave dhe toksinave nga indet trupore përmes sistemit limfatik. Për fat të mirë, masazhet limfatike janë mjaft të lehta për tu bërë dhe vetë në shtëpi.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor