Femijet 30 Gusht 2021

Emrat tradicionalë nuk janë për të gjithë; Njihuni me emrat më të rrallë për djem dhe vajza

Femijet

Emrat tradicionalë të babave nuk janë për të gjithë. Ndoshta ju jeni një shpirt i lirë ose ndoshta thjesht nuk doni që fëmija juaj të ketë një emër  njësoj me disa njerëz në klasën e tyre kur të fillojnë shkollën. Cilado qoftë arsyeja, ju nuk doni t'i vini fëmijës tuaj ndonjë emër shumë të dëgjuar dhe më poshtë keni disa nga ato të rrallët që nuk do t’i dëgjoni shpesh:

Noe

Melina

Niko

Lennon

Viviana

Harlow

Alondra

Arden

Antonia

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor