Femijet 25 Gusht 2021

11 emrat për fëmijë më popullor në Amerikë; Nëse jeni në pritje të ëmbël këtu do të gjeni disa ide

Femijet

Të dhënat nga  Administrata e Sigurimeve Shoqërore në Amerika ka zbuluar disa tendenca të papritura.

Kjo Administrata tregon listën me emrat më të njohur të foshnjave në SHBA çdo vit, dhjetë të parët zakonisht nuk janë shumë tronditës. Në fund të fundit, Liam, Noah, Emma dhe Olivia kanë kryesuar vazhdimisht listat për vite me radhë.

Por kur t’i hidhni një vështrim të dhënave të fundit , do të gjeni disa tendenca të papritura.

Ezekiel

Nova

Denise

Legend

Paisley

Marissa

Kinsley

Serenity 

Dior

Axel

Toby

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor