Tendencat e fundit te modes 10 Gusht 2021

Shpresojmë të mos jetë trendi i radhës, Lady Gaga i çuditi të gjithë me këto këpucë për “rekord Guinness”

Tendencat e fundit te modes


Lady Gaga është shquar gjithnjë për këpucë me takë shumë të lartë dhe forma të çuditshme por me siguri si këto të rejat nuk keni parë më asnjë vend!

Duke ecur normalisht në Big Apple këtë javë ajo ka surprizuar paparacit që nuk kanë lënë ditë dhe moment pa e fotografuar.

Taka super të larta për rekordet “Guinness”!

Ngjyrë të bardhë, të zezë lejla apo çfarë te jetë, ajo i ka kombinuar me veshja nga më të ndryshme dhe më e bukura është natyraliteti që ajo ecën mbi këto taka marramendëse 24 cm!

Shpresojmë që mos të influencojë në pasarelat e fundit të modës!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor