Guide per shendetin 4 Gusht 2021

Detox për lëkurën, tretjen dhe humbjen e peshës; Vetëm me 2 përbërës jepini shije ujit që pini

Guide per shendetin

Një detoks i shkurtër i jep organizmit tonë një pastrim të brendshëm në nivel të thellë qelizor. Duke stimuluar procesin natyral të pastrimit, duke ndihmuar sistemin e tretjes dhe mëlçinë, organizmi do të fokusohet në pastrimin e materieve të dëmshme të cilat janë akumuluar me vite.

Mund të bëni 2 detokse të thjeshta për çdo ditë, në bazë të problemit që doni të rregulloni në organizmin tuaj:

Për lëkurën:

Ujë me lime dhe kastravec

Për traktin tretës:

Ujë me lime dhe gjethe mente

Për të ndihmuar humbjen e peshës:

Ujë me lime dhe xhinxher

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor