Tendencat e fundit te modes 21 Korrik 2021

Ky model xhinsesh do të jetë i preferuar i të gjithëve, hidhini një sy trendit të ri

Tendencat e fundit te modes

Pas xhinseve me printe dhe të ngushta me bel të gjatë duket se vendin tani e kanë një palë xhinse të tjera! Të gjëra dhe me gjatë deri tek kyçi i këmbës. Në një botë post pandemisë rehatia dhe thjeshtësia po kërkohen më së shumti.

Ky model që do të shihni dhe në fotografitë më poshtë është ideali për të shkuar në punë, për të dalë në një takim apo dhe për një darkë më shoqërinë. Me kombinimet e duhura ato do të transformojnë veshjen tuaj sa herë të doni:

 

 

                                                                                                                                                                            

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor