Tendencat e fundit te modes 5 Qershor 2021

Rikthehen këpucët me platformë; 5 modelet më të shitura për verën e 2021-shit

Tendencat e fundit te modes

Ekzistojnë dy lloje njerëzish në këtë botë post-pandemike: Ata që po vrapojnë për të veshur këpucë me taka sepse i ka marrë malli dhe ata që janë  tërhequr zyrtarisht nga ajo “lojë” dhe po kërkojnë vetëm rehati.

Për fat të mirë, këtë verë sandalet më në modë janë ato me platformë që në një farë mënyre përmbushin kërkesat e të dy tipave të njerëzve që folëm pak më sipër:

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor