Astroliving 4 Qershor 2021

Sipas shenjës dhe shtimi në peshë; Për çdo shenjë horoskopi ka një vend të caktuar që ndikon shëndeti i tepërt

Astroliving

Shenja jonë e Zodiakut nuk dominon vetëm tek tiparet tona të personalitetit dhe mënyrën se si ne bashkohemi me shenja të ndryshme, ajo gjithashtu i jep  një model të përgjithshëm të tipareve fizike të shoqëruara me shenja të ndryshme të zodiakut.

Çdo trup është i ndryshëm, dhe të gjithë e mbajnë yndyrën e tepërt në vende të ndryshme.

1-Grua Peshore: Në pjesën e stomakut.

Burrë peshore: Tek pjesa e Belit

2-Peshqit, grua: Fytyrë

Peshqit, burrë: Në gjithë trupin

3-Grua dash: Në pjesën e bustit

Burrë dash: Në bark

4-Ujori, grua: tek Ije

Ujori, burrë: Në qafë

5-Gruaja dem: Në bark

Burri dem: Në gjoks

6-Gruaja binjak: Në pjesën e përparme dhe të pasme

Burri binjak: Në bark dhe stomak

7-Gruaja gaforre: Në bel

Burri gaforre: Në qafë dhe fytyrë

8-Gruaja luan: Poshtë mesit, në fund-shpinë

Burri luan: Në shpatulla

9-Virgjëresha grua: Gishtat e këmbëve dhe duarve

Virgjëresha, burrë: e njëjtë me gratë virgjëresha

10-Gruaja akrep: Tek të pasmet

Burri akrep: Në fund-shpinë

11-Shigjetari grua: Tek këmbët

Shigjetari burrë: Pjesa poshtë krahëve

12-Bricjapi, grua: Në gjithë trupin

Bricjapi, burrë: Në gjithë kraharorin

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor