Art Craft 7 Maj 2021

Si të transformoni një çantë të vjetër në një super aksesor!

Art Craft

Ju duhen vetëm BOJËRA!

Ky është sekreti i Olga Kalimerës për të shndërruar një çantë të vjetëruar në një aksesor trendy të cilin do mund ta ripërdorni për shumë kohë, sidomos gjatë stinës së verës ku ngjyrat dhe bojërat janë një “MUST”!

Për të parë realizimin e plotë të çantës në foto ndiqni puntatën e sotme të emisionit “Krijo dhe Ndrysho me Olgën” ora 17:30 në Living HD1

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor