Tendencat e fundit te modes 20 Prill 2021

Fustane + çizme: 5 kombinime për një ‘superlook’ pranveror

Tendencat e fundit te modes

Mbetet një dyshe fitimtare! Edhe në pranverë, kombinimi fustan + çizme mbetet një nga devizat tona të preferuara në botën e modës. Motivi është i thjeshtë: Bëhet fjalë për një look të konsoliduar dhe të pagabueshëm. Është kombinim i thjeshtë dhe ka efekt.

Për t’u dhënë disa ide më praktike, revistae modës Grazia.it sugjeron 5 stile kombinimi:

Fustan i shkurtër + kambale

Fustan në broden + çizme texan

Fustan midi + çizme me takë

Fustan me pala +çizme të bardha

Fustan check+çizme me takë të mesme

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor