Dasmat 10 Mars 2014

Momente nga dasmat më të shëmtuara në botë

Dasmat

Dita e dasmës ka momente nga më të bukurat dhe qesharakët që do të ngelin jo vetëm në mendjen e çiftit por edhe në fotot e fotografit dhe videot e kameramanit.

Këto kujtime të bukura ju do t’i shikoni gjithmonë me kënaqësi por ka disa zgjedhje të çuditshme ose momente të pa studiuara mirë të cilat fokusohen në foto, ja disa prej tyre.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor