Tendencat e fundit te modes 20 Prill 2021

5 llojet e fundeve që janë në modë këtë pranverë/verë 2021

Tendencat e fundit te modes

Edhe pse këtë javë moti nuk ka qenë i bukur përkundrazi, ne kemi hyrë në stinën e pranverës! Përveç fustaneve dhe veshjeve të tjera të lehta, për gratë një rëndësi të madhe kanë dhe fundet pasi në ditë të ngrohta ato i bëjnë të ndihen më komode. Modelet më të bukura për këtë vit janë:

Fundi me lule:

Fundi i lëkurës:

Fundi xhins:

Fundi i gjatë me pala:

Fundi i mëndafshit:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor