Aktualitet 20 Prill 2021

Ka 1 mënyrë për të kontrolluar pandeminë muajt në vazhdim; OBSH shpjegon cila është ajo

Aktualitet

Edhe pse vaksinat janë të shumta, për shkak të versioneve të reja të Covid-19 pandemia vazhdon ende. Sipas kreut të OBSH Tedros Adhanom:

“U deshën 9 muaj për të arritur një milion viktima, 4 muaj për të arritur në 2 dhe 3 muaj për të arritur në 3 milionë viktima.”

Pavarësisht këtyre problematikave ka një mënyrë për të përballuar dhe për të mbajtur nën kontroll pandeminë:

“Ne i kemi të gjitha mjetet që na duhen për ta vënë pandeminë nën kontroll për çështje muajsh, nëse i vëmë në zbatim në mënyrë të barabartë dhe të vazhdueshme”, ka thënë kreu i OBSH-së.

Obsh ka shpresë se me përhapjen e barabartë të vaksinave në të gjithë vëndet do të jetë më e lehtë për të parë “dritë në fund të tunelit…”

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor