Tendencat e fundit te modes 16 Prill 2021

Njihuni me këmishë-xhakëtën perfekte për pranverën, duhet të jetë në dollapin e të gjitha vajzave

Tendencat e fundit te modes

Duket si këmishë por nuk është e tillë, ngjan me një xhaketë por as kështu nuk është. Jo aq e rëndë sa një xhaketë, dhe jo aq e lehtë apo e pandjeshme sa një këmishë. Është një copë shtresash kalimtare për pranverën, verën ose sezonin e pestë gjithnjë të pranishëm, karantinën. Në ato pak çaste që kemi parë nga stili i rrugës “Street style” pothuajse të gjitha blogeret e kanë një të tillë në garderobën e tyre. Më poshtë keni disa nga modelet më të bukura :

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor