Art Craft 12 Prill 2021

Nga Berlini vijnë filxhanët e bërë me llum kafeje; Janë të bukur dhe të fortë

Art Craft

 

Mbetjet e kafesë gjithnjë e më tepër po përdoren për mënyra të ndryshme riciklimi. Dhe më e veçanta është krijuar së fundi, nga dizajneri berlinez Julian Lechner i  cili ka krijuar një set filxhanësh dhe pjatash pikërisht me llumin e kafesë.

Ai ia ka dalë të përftojë një material të fortë dhe kompakt, rezistentë edhe në larjet në lavastovilje. Përveçse ekologjike dhe të veçanta, ato përcjellin dhe ndjesinë e aromën e mirë të kafesë.

Një projekt i vitit 2015, ato u bënë realitet vetëm tani.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor