Femijet 12 Prill 2021

Emrat më të çuditshëm që prindërit kanë vendosur për fëmijët në 2020-ën; Mos bëni këto zgjedhje për fëmijën tuaj

Femijet

Sipas gazetes "Penn Undergraduate Law" këto emra të mëposhtëm janë cilësuar për këtë vit si emrat më të çuditshëm dhe jo të bukur që prindërit i kanë  vendosur fëmijëve të tyre.

Kështu që nëse jeni në pritje të ëmbël bëni mirë të lexoni njëherë emrat e mëposhtëm!

Adolf Hitler

Marijuana Pepsi

Fellony

Merika

Lucifer

Pilot Inspektor

Brutus

Pistol

Nimrod

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor