Tendencat e fundit te modes 6 Prill 2021

Në vend të tutave në verë duhet të vishni këto pantallona; Ekspertët vazhdojnë të zgjedhin komoditetin

Tendencat e fundit te modes

Nëse gjatë gjithë kohës së pandemisë në dimër kemi veshur tuta  për të qenë më komodë, dhe për faktin se kemi qëndruar më shumë në shtëpi ose duke bërë pazarin, ekspertët thonë që tani këto tuta duhet të zëvendësohen me pantallonat verore.

Ndryshe quhen pantallonat e “babit”, sepse ngjasojnë me pantallonat e burrave të viteve  80!

Këto  modele mund t’i kombinoni në disa mënyra:

-Me sandale dhe bluzë me ngjyra:

-Me një bluzë pas trupit dhe këpucë me pak takë

-Me xhaketë të njëjtë si pantallonat

-Me aksesorë minimalistë dhe kanatjere të thjeshtë

-Me një këmishë me shkëlqim për një darkë ose një party

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor