Showbiz 4 Mars 2021

Kaloi Covid-19 në shtatzëni; Eliona Pitarka tregon informacioni që do të qetësojë të gjithë nënat në pritje të ëmbël

Showbiz

Aktorja Eliona Pitarka tashmë është në muajin e nëntë të shtatzënisë. Ajo në një pyetësor nga fansat në rrjetet e saj sociale ka treguar dhe se ka kaluar Covid-19 në janar kur ka qënë shtatzënë.

Pyetjet kanë qënë të shumta por më e rëndësishmja është se ajo nuk ka marrë mjekim dhe se bebi është me shëndet të plotë.

"Nuk përdora asnjë ilaç pasi isha në muajin e 7-të të shtatzënisë, nuk lejohej të përdorja asnjë gjë. Kam pirë vetëm vitaminat C dhe D dhe pafund ushqime të shëndetshme si supa me lëng mishi, perime.”- treg0n Eliona.

Ndërsa përsa i përket simptomave ajo ka treguar:

Nuk përdora asnjë ilaç pasi isha në muajin e 7-të të shtatzënisë, nuk lejohej të përdorja asnjë gjë. Kam pirë vetëm vitaminat C dhe D dhe pafund ushqime të shëndetshme si supa me lëng mishi, perime.”- tregon Eliona.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor