Aktualitet 2 Mars 2021

U bë edhe më e pasur; Shumë marramendëse që fitoi Angelina nga shitja e dhuratave të Brad Pitt

Aktualitet

Pak kohë më parë qarkulloi lajmi se Angelia Jolie do të nxirrte në ankand të gjitha dhuratat e ish bashkëshortit të saj Brad Pitt dhe kështu ndodhi.

Sipas burimeve ajo tashmë ka shitur të gjitha kujtimet që I kishin mbetur nga ai dhe martesa e saj nga e cila kanë dhe 5 fëmijë.

Vetëm 1 pikturë nga dhuratat e Brad është shitur 11.5 milionë dollar dhe nuk duam të imagjinojmë se sa shumë mund të jenë shifrat për dhuratat e tjera…

 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor