Astroliving 25 Shkurt 2021

Muaji Mars do të vijë me probleme për këto shenja zodiakale

Astroliving

Problemet e lidhura me muajin Mars do të lidhen me Hënën që u bashkohet disa planeteve 'kontaminues'. Por dëmet nuk do të jenë të forta dhe serioye nëse nuk ka tregues të mëtejshëm në horoskopin tuaj personal. Dhe e kemi fjalën për këto shenja:

Binjakët

Kz është aspekti i grindjeve, mosmarrëveshjeve, neglizhencës, si dhe problemeve me transportin. Është i rrezikshëm gjithashtu edhe për Virgjëreshën e Peshqit. Ata nuk duhet të nguten dhe duhet të shmangin grindjen. Rreziku do të vijë nga njerëz agresivë ose situata traumatike të jashme, por edhe nga nxitimi juaj.

Prandaj, nuk këshillohet të veproni në mënyrë të pamatur dhe të ppritur. Dashi gjithashtu do të ndiejë këtë ndikim, por për ta nuk është një rreyik, është thjesht një interferncë kur përmbushin një detyrë.

Bricjapi

Punët e thjeshta të shtëpisë do të shkaktojnë një reagim të dhunshëm emocional. Mund të ndjeni një urrejtje ndaj detyrave të yakonshme dhe njerëzve tuaj të afërt. Veprimet e pakujdesshme do të çojnë në shkatërrimin e diçkaje në shtëpi, si në nivel material, ashtu edhe në nivel emocional. Në sjelljen e njerëzve të dashur, nuk do të prevalojë racionaliteti, por reagimet emocionale të nxitura nga frika ose komplekset e pavetëdijshme.

Ujori

Mund të përballeni me sulme panike dhe frikë nga hapësirat e mbzllura. Punët e zakonshme do të thjeshtëzohen pak nga pengesat e jashtme dhe të vështira. Do të ndjeni izolim emocional nga të dashurit tuaj.

Ngjarjet që do të ndodhin do të vënë në provë durimin tuaj. Do të keni më shumë punë nga sa e keni menduar dhe jo gjithçka do të funksionojë me herën e parë. Do të dëshpëroheni për shkak të ndjesive të payakonta, por nuk do të jeni në gjendje t'i ndani me të tjerët.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor