Tendencat e fundit te modes 10 Shkurt 2021

Të gjitha modelet e çizmeve dhe si t’i kombinoni për të qënë IN në dimrin e 2021

Tendencat e fundit te modes

Në ditët e ftohta por edhe me shi të vendit tonë patjetër që zgjidhja më e mirë do të ishin çizmet, të çfarëdo lloj modeli qofshin ato. Nëse keni probleme për t’i kombinuar, ky artikull do t’ju ndihmojë për të patur ide të thjeshta për punë, shkollë apo për të dalë.

Çizmet me lidhëse: Duan pantallona xhins ngjitur pas trupit dhe një kombinim si në fotografinë më poshtë:

Çizmet me pak takë: Mund t’i kombinoni me pantallona të materialeve dhe copave të ndryshme. Ato mund të vishen dhe poshtë pantallonave:

Çizmet Chelsea: Duan xhinse ose pantallona deri tek kyçi i këmbës:

Kombinime të tjera mund të jenë dhe këto më poshtë:

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor