Keshilla bukurie 9 Shkurt 2021

Buzë që duken perfekte, truket për t’i bërë ato më të plota dhe mishtore

Keshilla bukurie

Sensuale, mishtore, të plota...buzët janë pa diskutim një prej pjesëve më joshëse në fytyrën e një femre. Forma dhe ngjyra e tyre jo vetëm që i japin hijeshi asaj, por përcjellin mesazhe të gjuhës trupore dhe karakterit . Një kafshim i lehtë ose një puthitje me gotën e verës, janë shumë joshëse.

Buzët e plota janë ato që femrat dëshirojnë më së shumti, duke i detyruar shpeshherë t'i nështrohen procedurave të dhimbshme si filler me acid hialuronik apo ndërhyrjeve jo efektive. Po sikur t'ju themi që zgjidhja është më e thjeshtë se kaq ?

Jo vetë, por aspak e kushtueshme dhe e dhimbshme, ju duhet vetëm të luani me ngjyrat dhe teknikat e make uo-it. Në fotot e mëposhtme do të njiheni me dy metoda natyrale që i bëjnë buzët të duken më të plota.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor