Kuriozitete 23 Janar 2021

Sekreti që syzet mos të bëhen me avull kur vendosni maskën, kjo video tregon ç'duhet të bëni

Kuriozitete

Një vajzë britanike Maria Louise Agbaegbu, 42 vjeçe, e cila punon si një kuzhiniere, i ka syzet të domosdoshme dhe nuk mund t’I heqë asnjëherë.

Tani në kohën epandemisë problem më i madh për të gjithë personat që janë të detyruar të mbajnë syze është  avulli i cili nuk të lejon të shohësh.

Maria ka treguar nëpërmjet një video se ka gjetur një mënyrë që avulli të mos jetë më problem. E vetmja gjë që duhet të bëni është të lidhni dy nyje dhe një palosje të shpejtë në mënyrë që maska të jetë më e shtrënguar për fytyre, pa lënë zbrazëtira në faqe.

Ajo fillimisht e kishte mësuar këtë mënyrë të vendosjes së maskës nga një përdorues tjetër i rrjeteve sociale dhe kishte vendosur që ta provonte edhe vetë, kur pa që ideja po funksiononte.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor