Showbiz 23 Janar 2021

Loja e preferuar e Jonit dhe Diellit do t'i kushtojë shumë mami Arbanës, është më e pëlqyera nga fëmijët

Showbiz

Joni, djali i madh i Arbanës është i fiksuar pas legove të ndryshme. Tani ai ka një vëlla të vogël dhe një shok me të cilin do të luajë. Dhe që tani po i mëson lojën me lego Diellit. Dhe Arbana, përveçse do të grihet nga lekët, do t’i bëjë edhe këmbët copë me legot e hedhura nëpër dysheme.

Do na grijë nga lekët me këto lego dhe ky tjetri më duket”, ka shkruar Arbana përkrah fotos shumë të dy vëllezërve, duke përmendur në postim edhe Eduartin.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor